Одштампајте ову страницу
понедељак, 13 мај 2013 21:35

Бог ме је спасио да не учествујем у преломном моменту по Косово

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)
tadicboris
Борис Тадић, почасни председник Демократске странке и бивши председник Србије, признао је да га је можда бог спасао да не учествује у преломним тренуцима по Косово, како је то недавно описао владика Григорије. 
 
- Можда ме је спасао на неки начин. Свако ко се бави политиком мора да види године испред себе. Ја нисам баш видео срећним године испред нас када сам 2004. изабран. Можда ме јесте бог спасао, али сам био спреман и да ме не спасе – рекао је Тадић. 
 
Он сматра да ће Бриселски споразум бити спроведен у већем делу и да то Срби са севера не могу да измене. 
 
- Верујем да ће на крају бити постигнут некакав споразум, можда ће неки политички и пословни људи на северу имати асиметричну позицију, али верујем да ће ствар лећи јер већина грађана Србије жели да се та агонија реши. Грађани Србије не желе више да Косово буде камен о њиховом врату, већ да се то питање реши како год. Ова власт је то добро разумела и врло добро инструментализује то уверење народа – оцењује он. 
 
Тадић каже да је за Вучићев СНС олакшавајућа околност то што са делом политичке бизнис структуре на северу Косова нема никакав проблем. 
 
- Они су већ убеђени. Њима је остало још ово крило ближе ДСС-у – казао је Тадић. 
 
Бивши шеф државе је рекао да је подржао Бриселски споразум, иако није у сагласности са његовом визијом решавања косовских питања.
Прочитано 3218 пута

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net