close

Sign In

close

Register

All fields are required(*).

Свете тајне

Велико зло и срамота Србије

kostunicaВласт која зарад туђих интереса обмањује сопствени народ представља велику несрећу за Србију. Зато се с разлогом поставља питање који су нови кораци власти уперени против националних и државних интереса Србије

Садашња власт је пристајањем на измењену резолуцију нанела велико зло и срамоту Србији. Посебно је понижавајуће што су у Генералној скупштини многе земље браниле Србију, али нису имале кога да бране јер је сама Србија одустала да брани себе. Више од две године, нарочито од прихватања Еулекса, власт је заправо прикривени саучесник у процесу прављења лажне државе Косово. 

Власт која зарад туђих интереса обмањује сопствени народ представља велику несрећу за Србију. Зато се с разлогом поставља питање који су нови кораци власти уперени против националних и државних интереса Србије. Који су нови ултиматуми који ће бити испостављени садашњој власти? Хоће ли садашња власт сутра пристати и на муфтијине захтеве за успостављање нове покрајине и бити саучесник даље државне разградње Србије? 

Власт која је свој циљ да ЕУ нема алтернативу ставила изнад саме Србије бацила је земљу у окове успостављања добросуседске сарадње са лажном државом Косово. Тиме је Србију ставила у поданички однос и омогућила непрестано уцењивање од ЕУ. После пропагандног насиља о тобожњим великим успесима власти, остаће потпуна опустошена и ојађена Србија. Србија је у историји губила битке на Косову, али никада није изгубила Косово. Ова власт је на путу да уђе у историју као прва и једина која чини све да и стварно изгубимо Косово.

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase