Одштампајте ову страницу
среда, 14 март 2018 22:11

Косовска полиција претресла породичне куће Цветковића у Кормињану. Двојица Срба приведена, па пуштена.

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

kps1

Дејан Цветковић из Горњег Кормињана који је приведен и саслушан због сумње да је у својој кући имао оружје, пуштен је кући.

Дејанова мајка Родна Цветковић, раније данас рекла је за РТВ Пулс да су сви чланови породице преживели велики стрес, а нарочито деца.

Додаје да је у кући извршена преметачина, али да ће то заборавити само да се све добро заврши.

Цветковић је пуштен само неколико сати пошто је потпредседник Владе Косова Далибор Јевтић посетио његову породицу. Јевтић је током посете рекао да ће учинити све да Дејан вечерас буде са својом породицом.

Припадници специјалне јединице Росу полиције упали су данас око 12 часова у породичне куће Ненада и Дејана Цветковића у Горњем Кормињану у општини Ранилуг и извршиле претрес због дојаве о наводном шверцу оружја.

Претрес је извршен и у угоститељском објекту Цветковића "Париска ружа" у Ранилугу.

Поред Цветковића, преметачина у кући извршена је и код Слободана Митића у истом селу. У селу су више од три сата биле распоређене патроле Росу полицајаца.

Прочитано 3147 пута

Верујући у Господа остварујемо смисао живота...
Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше време и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у целом човечанству...
(Патријарх Павле)

kosmet.net

Последње додато од kosmet.net